Nieuwsbrief Fruitkwekerij De Stokhorst Week 13 -

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuwsbrief Fruitkwekerij De Stokhorst Week 13

Bericht van hier boven door Pa Aleven.

De nieuwsbrief van Fruitkwekerij De Stokhorst  week 13 (27 maart t/m 2 april)
Deze week niet geschreven door Appeltje maar door Pa Aleven.

Lieve mensen. Allemaal de groeten van ons hierboven. Het is hier hartstikke fijn. De zon schijnt de hele dag en je wordt daar net zo vrolijk van als jullie zijn als er eindelijk eens een keer een mooie voorjaarsdag is.

Tussendoor heb ik even naar jullie gekeken. Jullie waren wel wat geschrokken, dat ik er toch nog zo snel  tussenuit ben gepiept. Maar ik vond dat niet zo erg. ’s Middags heb ik in het restaurant nog heerlijk gegeten. Daarna in mijn luie stoel een dutje gedaan . Eigenlijk vond ik het wel goed zo.

Dank aan mijn lieve vrouw Theresia. Dank aan mijn lieve dochters Anja, Ali en Dianne dat jullie zo veel voor me gedaan hebben. Trots op mijn kanjers van zonen Appie en Gerard. Al die geweldige kleinkinderen. Mijn familie, vrienden en bekenden. Al die mensen die me zo liefdevol behandeld hebben. De mis in de kapel was prachtig. Als iemand dood is, doen jullie hem wel een beetje teveel ophemelen. Zo hadden jullie best mogen zeggen, dat het op zijn plaats was geweest, dat ik thuis tegen mijn vrouw net zoveel complimentjes had moeten maken als ik later aan de thuiszorg wel gegeven heb. Hier geven we elkaar de hele dag complimenten,zoals lekker gekookt, lekker die aardbeien en netjes opgeruimd. Jullie vinden het zo vanzelfsprekend dat een ander alles maar voor je doet.

De muziek op de crematie was prachtig. Van de crematie zelf heb ik niet veel gemerkt. Het was ongeveer even warm als bij me op de kamer. Trouwens binnenkort komt Demis Rousos  hier optreden.

Je moet het niet verder vertellen maar een God heb ik hier nog niet gezien. Hebben we trouwens ook niet nodig. Iedereen is hier gelijk en het voelt net zo als toen je voor het eerst verliefd bent geworden. Alleen hier heb je dat met alles en iedereen. Wel moet er gewerkt worden, maar dat is helemaal niet erg. Zelf help ik met het telen van groente en fruit. Vanmorgen heb ik aardbeien geplukt en steeltjes gebost. Dat gaat hier een stuk gemakkelijker. We hebben niet van de smerige klei, maar telen alles in de wolken. Zon genoeg. De komkommers wegen een stuk lichter doordat we niet aan zwaartekracht doen. Ook hebben ze hier niet van die onzinnige milieuregeltjes. Van de opwarming van de aarde merken we hier niets.

’s Middags hebben we vrij. Eerst altijd even een dutje doen, daarna een potje schaken tegen Richard. Alweer verloren door een klein foutje op het einde. Gisteravond even voetbal gekeken. Ze spelen hier wel een heel stuk beter dan bij jullie. Cruijff heeft drie maal gescoord tegen onze lieve Oosterburen.
Je komt hier best veel bekenden tegen. Je moet ook de groeten van hen hebben.

Veel liefs, Pa Aleven.
Terug naar het nieuwsarchief van De Stokhorst
 
© de Stokhorst 2016
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu